MinAksjon menuMinAksjon menu
MinAksjon MinBursdag MinJulegave

1000 fra 1000

Salt
I sommer åpner Forum, og vi er nesten i mål. Vi satt et mål om å fundraise 10 millioner kroner, og bare 1 million gjenstår! Vil du hjelpe oss i innspurten nå i sommer? Hva om 1000 mennesker gav 1000 kr?

4%

Finansiert
Aksjonen 1000 fra 1000 av Salt er avsluttet, og nye gaver kan ikke registreres. Vennligst besøk formålet som ble støttet av denne aksjonen: 1000 fra 1000
Hjelp til å donere
Du er nå i ferd med å gi en gave til en kampanje.

Oppgi ditt navn, beløpet du ønsker å gi, og skriv en hilsen til kampanjeeier.

Du har videre mulighet til å angi at hilsen ikke skal være synlig før en gitt dato (for eksempel dato for kampanjeeiers bursdag eller lignende). Om organisasjonen tilbyr mulighet for å registrere skattefradrag for gaver må du oppgi ditt fødselsnummer her.

Kontaktinformasjon er ikke påkrevet med mindre du har angitt at organisasjonen bak prosjektet kan kontakte deg. Les betingelser for donasjon for detaljer.

Du må akseptere betingelsene før du kan fullføre donasjonen. Når du velger knappen Donèr, vil du bli sendt videre til en ekstern side for å utføre selve betalingen. Du vil bli sendt tilbake til minaksjon.no og få en bekreftelse når betalingen er gjennomført.

© All rights reserved.

Powered by Cornerstone