MinAksjon menuMinAksjon menu
MinAksjon MinBursdag MinJulegave

Hjelpeaksjonen i Ålesund Adventistkirke 2020

Vidar Hovden
Vi vil være en kirke som bryr seg. Både i vårt nærmiljø, men også i land som ikke har det så bra som oss materielt sett. I høst vil vi derfor samle inn penger til ADRAs skoleprosjekt i Sør-Sudan. Vi er bekymret for ettervirkningene av covid-19 i vårt land - med rette. Unge land som Sør-Sudan har enda større grunn til bekymring. Utdanning er helt essensielt for å bygge landet - også etter pandemien. Les mer om aksjonen her: https://www.adranorge.no/hjelpeaksjon/

7%

Finansiert
Aksjonen Hjelpeaksjonen i Ålesund Adventistkirke 2020 av Vidar Hovden er avsluttet, og nye gaver kan ikke registreres. Vennligst besøk formålet som ble støttet av denne aksjonen: Hjelpeaksjonen i Ålesund Adventistkirke 2020
Hjelp til å donere
Du er nå i ferd med å gi en gave til en kampanje.

Oppgi ditt navn, beløpet du ønsker å gi, og skriv en hilsen til kampanjeeier.

Du har videre mulighet til å angi at hilsen ikke skal være synlig før en gitt dato (for eksempel dato for kampanjeeiers bursdag eller lignende). Om organisasjonen tilbyr mulighet for å registrere skattefradrag for gaver må du oppgi ditt fødselsnummer her.

Kontaktinformasjon er ikke påkrevet med mindre du har angitt at organisasjonen bak prosjektet kan kontakte deg. Les betingelser for donasjon for detaljer.

Du må akseptere betingelsene før du kan fullføre donasjonen. Når du velger knappen Donèr, vil du bli sendt videre til en ekstern side for å utføre selve betalingen. Du vil bli sendt tilbake til minaksjon.no og få en bekreftelse når betalingen er gjennomført.

© All rights reserved.

Powered by Cornerstone