MinAksjon menuMinAksjon menu
MinAksjon MinBursdag MinJulegave

Veldedighetsmaraton i Kenya

Rasmus Opsahl
Jeg har blitt utfordret til å gjøre noe jeg aldri har gjort før: Løpe helmaraton i Kenya, Afrika på forsommeren 2015. Ved å melde meg på dette, har jeg forpliktet meg til å prøve å skaffe minst 100.000,- til utdanning, mat og klær til barn i Kenya som lever i ekstrem fattigdom. Dette er en så stor utfordring at jeg trenger all den hjelp jeg kan få. Alle pengene i denne aksjonen går uavkortet til fadderorganisasjonen Compassion, verdens 3. største fadderorganisasjon, som hjelper 1,4 millioner barn i 26 land.

100%

Finansiert
Aksjonen Veldedighetsmaraton i Kenya av Rasmus Opsahl er avsluttet, og nye gaver kan ikke registreres. Vennligst besøk formålet som ble støttet av denne aksjonen: Veldedighetsmaraton i Kenya
Hjelp til å donere
Du er nå i ferd med å gi en gave til en kampanje.

Oppgi ditt navn, beløpet du ønsker å gi, og skriv en hilsen til kampanjeeier.

Du har videre mulighet til å angi at hilsen ikke skal være synlig før en gitt dato (for eksempel dato for kampanjeeiers bursdag eller lignende). Om organisasjonen tilbyr mulighet for å registrere skattefradrag for gaver må du oppgi ditt fødselsnummer her.

Kontaktinformasjon er ikke påkrevet med mindre du har angitt at organisasjonen bak prosjektet kan kontakte deg. Les betingelser for donasjon for detaljer.

Du må akseptere betingelsene før du kan fullføre donasjonen. Når du velger knappen Donèr, vil du bli sendt videre til en ekstern side for å utføre selve betalingen. Du vil bli sendt tilbake til minaksjon.no og få en bekreftelse når betalingen er gjennomført.

© All rights reserved.

Powered by Cornerstone