MinAksjon menuMinAksjon menu
MinAksjon MinBursdag MinJulegave

Veldedighetsmaraton i Kenya - du gir, Leif Ingvald løper.

Leif Ingvald Skaug
Jeg har blitt utfordret til å gjøre noe jeg aldri har gjort før: Løpe helmaraton i Kenya, Afrika på forsommeren 2015. Du tenker kanskje at dette er en egotrip for en mann som snart kommer i 40-årskrisa. Det er det ikke. Ved å melde seg på dette, har jeg forpliktet meg til å skaffe minst 100.000,- til barn i Kenya som lever i ekstrem fattigdom. Selv om jeg kanskje kan virke veldig ekstrovert og "easy going", kjenner jeg at dette utfordrer meg voldsomt.

100%

Finansiert
Aksjonen Veldedighetsmaraton i Kenya - du gir, Leif Ingvald løper. av Leif Ingvald Skaug er avsluttet, og nye gaver kan ikke registreres. Vennligst besøk formålet som ble støttet av denne aksjonen: Veldedighetsmaraton i Kenya - du gir, Leif Ingvald løper.
Hjelp til å donere
Du er nå i ferd med å gi en gave til en kampanje.

Oppgi ditt navn, beløpet du ønsker å gi, og skriv en hilsen til kampanjeeier.

Du har videre mulighet til å angi at hilsen ikke skal være synlig før en gitt dato (for eksempel dato for kampanjeeiers bursdag eller lignende). Om organisasjonen tilbyr mulighet for å registrere skattefradrag for gaver må du oppgi ditt fødselsnummer her.

Kontaktinformasjon er ikke påkrevet med mindre du har angitt at organisasjonen bak prosjektet kan kontakte deg. Les betingelser for donasjon for detaljer.

Du må akseptere betingelsene før du kan fullføre donasjonen. Når du velger knappen Donèr, vil du bli sendt videre til en ekstern side for å utføre selve betalingen. Du vil bli sendt tilbake til minaksjon.no og få en bekreftelse når betalingen er gjennomført.

© All rights reserved.

Powered by Cornerstone