MinAksjon menuMinAksjon menu
MinAksjon MinBursdag MinJulegave

Ingunn Myrvang til Uganda

 
 
Eilen Reinfjord
I mai reiser jeg til Uganda for å bekjempe fattigdom. Jeg vil gjøre en forskjell for denne verden. Kjenner du i hjertet at du vil støtte meg og nettopp dette prosjektet, blir jeg utrolig takknemlig. Dette handler ikke om meg og min prestasjon. Dette handler om barn og unge som lever i ekstreme boforhold. Tusen hjertelig takk for din støtte! :)

0%

Finansiert

Aksjonen er avsluttet

Hei! :) 

Ingunn Myrvang - det er meg. Jeg er 36 år, har to barn og er gift. Hele livet har jeg drømt om å få reise til Afrika. Når jeg ble introdusert for Mushatlon, kjente jeg i magen at dette var rett. Nå var tiden kommet. Jeg har alltid hatt et brennende engasjement for å hjelpe andre mennesker og en helt spesiell dragning til Afrika. Jeg vet jeg kan bidra til at mange barn og unge kan få en bedre hverdag. 

Du kan være en viktig brikke i denne retningen. Kjenner du i magen at også du vil hjelpe. Send meg et bidrag eller ta kontakt med meg. 

På forhånd, tusen hjertelig takk! :) 

Bidragsytere
møt bidragsyterne
Muskathlon 2016
Det blir igjen mulig å bli med på Muskathlon til inntekt for Compassion. Neste mulighet er i Uganda i slutten av mai 2016. En reise som vil forandre livet ditt for alltid.

© All rights reserved.

Powered by Cornerstone